Hei!

Oheinen jäsentiedote jaettu kaikkiin Tontunmäen postilaatikoihin ja sähköpostitse kaikille jäsenille huhtikuun 2022 alussa.

Aurinkoista kevättä toivottaa hallitus

 

Alla tiedote kuvana, tässä liitteenä linkkien kanssa:  Jäsentiedote_2022.pdf

tiedote2022 1

tiedote2022 2

Tontunmäki-seuran hallitus lähetti oheisen avoimen kirjeen maaliskuussa 2022 Espoon uusille apteekkiluvan haltijoille.

Apteekkikirje 1

Apteekkikirje2

Tontumäki-seuran jäsentiedote jaettiin kaikkin Tontumäen postiluukkuihin syyskuussa 2021.

Syksyn tiedote 2021 

syksyn tiedote 2

 
Espoon kaupunki järjesti asukastilaisuuden 24.8.2021. Lue kaupungin sivuilta uutinen tilaisuudesta!
HUOM. Katsothan uutisen lopusta ne aluetta koskevat kaavat, jotka ovat tulossa tänä vuonna nähtäville ja joihin siten on vielä mahdollista vaikuttaa.
 
 

Hei,

oheinen tiedote on jaettu paperiversiona kaikkiin Tontunmäen postiluukkuihin pääsiäisenä. 

Taitaa olla aika maksaa jäsenmaksu :)

Kevättä ja tapahtumarikasta loppuvuotta odotellessa,

t.hallitus

tiedote2021

Tontunmäki-seura järjesti 14.4.2021 verkkoluennon Tontunmäen ja Espoon nimistöstä. Luennoitsijana oli nimistöntutkija ja suunnittelija Sami Suviranta Espoon kaupunkisuunnittelukeskuksesta.

Merkkejä Tomtkulla-nimestä löytyy jo 1700-luvulta, jolloin alue kuului Kockbyn kylään (kuvassa kyläkartta 1776). Jo silloin esiintyi Tomt-alkuisia nimiä, esim. Tomtkullaåker ja Tomtkullaängen. 

Himmelitie, Itäpääntie, Satukallio? Mitkä olivat vaiheet ja miten nimetään uusia katuja ja alueita?

Lue mielenkiintoinen artikkeli luennolta Tontunmäki-välilehdeltä.

166765369 2885171568425079 8444893175853643216 n

Hei Tontunmäki!

(viesti jaettu Facebookissa 23.2.2021)

Tontunmäki-seuran hallitus piti vuoden ensimmäisen kokouksensa 4.2.2021 Seuran puheenjohtajana jatkaa Jaakko Virtanen ja hallituksen jäseninä Leena Saarikoski, Ann-Mari Sandholm, Jaana Tolvanen ja Hanna With-Saarilahti.

Kokouksessa todettiin, että viime kaudella toimintaa oli pandemiasta huolimatta suhteellisen hyvin. Erityisesti valopolku, korttelisuunnistus, tonttuovi ja joulukalenteri ilahduttivat asukkaita. Valitettavasti useita suunniteltuja tapahtumia, kuten ulkokonsertti ja pikkujoulut jouduttiin perumaan. Suunnittelemme kuluvan vuoden toimintaa koronatilanteen sallimissa rajoissa ja tulemme jatkossakin keskittymään alueen edunvalvonnan lisäksi yhteisöllisyyden ylläpitämiseen ja mukavien tapahtumien järjestämiseen. Niitylle asukkaiden toimesta rakennettu jäälinna oli hyvä osoitus siitä, että pienelläkin aktiivisuudella saa aikaan paljon hyvää mieltä. Ulkoilmaelokuva, piknik, konsertti, ruoka- tai kahvila-auton vierailu… Tässä muutamia ideoita kuluvalle vuodelle! 😊

Asukkaiden liikkumista tulemme edistämään myös jatkossa, sekä ulkona että sisällä. Liikuntavuorot on haettu tuttuun tapaan Niittykummun koululta myös tälle kaudelle ja toivomme, että pääsemme niiden pariin heti kun rajoitukset hellittävät. Laitathan meille viestiä, jos sinulla on ideoita tai haluat tulla mukaan järjestelyihin!

Seuraamme myös Tontunmäen ja lähialueiden kaavoitusasioita jatkuvasti ja aktivoidumme, mikäli jokin hanke nousee yleiseen keskusteluun tai aiheuttaa huolta asukkaissa. Pääviestintäkanavamme on Facebook, jonka julkaisut voi lukea myös tontunmaki.fi -sivuston etusivulta.

Tulemme myös alkukevään aikana jakamaan tiedotteen jokaisen tontunmäkeläisen postilaatikkoon, jossa on tarkempaa tietoa tulevista tapahtumista ja jäsenmaksutiedot kuluvalle vuodelle. Lähetämme jäsenille tietoa myös sähköpostitse, joten ilmoitathan meille sähköpostiosoitteesi aina jäsenmaksun maksamisen yhteydessä. Nautitaan hienoista laduista ja lähipalveluista! Tontunmäki-seuran hallitus toivottaa kaikille mukavaa kevään odotusta!

Toivoopi

Tonttari-seuran hallitus

tontunmakiseura(at)gmail.com

Tontunmäki-seuralla on sivut sosiaalisessa mediassa Facebookissa ja Instagramissa, liity mukaan seuraamaan!

Facebook-sivuston löydät täältä:  https://www.facebook.com/groups/5438633631/

Instagramissa @Tontunmaki_seura

Seura toivottaa tervetulleeksi uudet aktiivit. Ota yhteyttä hallitukseen sähköpostilla tai kirjoita meille ideasi somessa!

image0 1    kuva Facesta

 

Espoon kaupungin kaavoituksesta löytyy tietoa kaupungin sivuilta.

Kaupungin sivuilta löytyy karttapalvelu, josta voi hakea vireillä olevia hankkeita.

Lähialueen kaavoitushankkeet myös tässä kuvassa:

 

Tonttari kaavajutut

   

Tontunmäki-seura seuraa lähialueen suunnitteluhankkeita ja ottaa tarvittaessa niihin kantaa.

Seuran kautta voit vaikuttaa lähiympäristösi suunnitteluun!