Hei Tontunmäki!

(viesti jaettu Facebookissa 23.2.2021)

Tontunmäki-seuran hallitus piti vuoden ensimmäisen kokouksensa 4.2.2021 Seuran puheenjohtajana jatkaa Jaakko Virtanen ja hallituksen jäseninä Leena Saarikoski, Ann-Mari Sandholm, Jaana Tolvanen ja Hanna With-Saarilahti.

Kokouksessa todettiin, että viime kaudella toimintaa oli pandemiasta huolimatta suhteellisen hyvin. Erityisesti valopolku, korttelisuunnistus, tonttuovi ja joulukalenteri ilahduttivat asukkaita. Valitettavasti useita suunniteltuja tapahtumia, kuten ulkokonsertti ja pikkujoulut jouduttiin perumaan. Suunnittelemme kuluvan vuoden toimintaa koronatilanteen sallimissa rajoissa ja tulemme jatkossakin keskittymään alueen edunvalvonnan lisäksi yhteisöllisyyden ylläpitämiseen ja mukavien tapahtumien järjestämiseen. Niitylle asukkaiden toimesta rakennettu jäälinna oli hyvä osoitus siitä, että pienelläkin aktiivisuudella saa aikaan paljon hyvää mieltä. Ulkoilmaelokuva, piknik, konsertti, ruoka- tai kahvila-auton vierailu… Tässä muutamia ideoita kuluvalle vuodelle! 😊

Asukkaiden liikkumista tulemme edistämään myös jatkossa, sekä ulkona että sisällä. Liikuntavuorot on haettu tuttuun tapaan Niittykummun koululta myös tälle kaudelle ja toivomme, että pääsemme niiden pariin heti kun rajoitukset hellittävät. Laitathan meille viestiä, jos sinulla on ideoita tai haluat tulla mukaan järjestelyihin!

Seuraamme myös Tontunmäen ja lähialueiden kaavoitusasioita jatkuvasti ja aktivoidumme, mikäli jokin hanke nousee yleiseen keskusteluun tai aiheuttaa huolta asukkaissa. Pääviestintäkanavamme on Facebook, jonka julkaisut voi lukea myös tontunmaki.fi -sivuston etusivulta.

Tulemme myös alkukevään aikana jakamaan tiedotteen jokaisen tontunmäkeläisen postilaatikkoon, jossa on tarkempaa tietoa tulevista tapahtumista ja jäsenmaksutiedot kuluvalle vuodelle. Lähetämme jäsenille tietoa myös sähköpostitse, joten ilmoitathan meille sähköpostiosoitteesi aina jäsenmaksun maksamisen yhteydessä. Nautitaan hienoista laduista ja lähipalveluista! Tontunmäki-seuran hallitus toivottaa kaikille mukavaa kevään odotusta!

Toivoopi

Tonttari-seuran hallitus

tontunmakiseura(at)gmail.com