Seura järjestää Tontunmäen asukkaille erilaista liikuntaa, sekä naisille että miehille. Seura ei ole vakuuttanut tunneille osallistujia. Tule mukaan harrastamaan liikuntaa lähellä Tontunmäkeä!

 

Tiedote
Tontumäki-seuran liikuntavuorot (jooga, temppujumppa ja lentopallo) tauolle toistaiseksi koronaviruksen takia

Tontunmäki-seura keskeyttää viikoittaisen toiminnan tästä päivästä 14.3. alkaen kunnes toisin ilmoitetaan. Tontunmäki-seura noudattaa THL:n suositusta harrastustoiminnan rajoituksista koronaviruksen leviämisen estämiseksi. Seuraamme tilannetta ja tiedotamme mahdollisista muutoksista.
Tontumäki-seuran hallitus

Jooga

Kevään joogatunnit jatkuvat 8.1.2020 alkaen.

Lempeää Hatha-joogaa keskiviikkoisin klo 17:00 - 18:00, Niittykummun koulun pikkusalissa (3. kerros).

Jooga sopii sekä vasta-alkajille, että aiemmin jooganneille. Oma joogamatto mukaan ja ylle mukavat joustavat vaatteet. Kertamaksu 6€ / kerta, sarjaliput Tontunmäki-seuran jäsenille 25€ / 5 krt.

Opettajana joogaohjaaja Sisko Knuth-Lehtola, puh. 0449815101 (uudet oppilaat: ilmoittautuminen mielellään etukäteen).

 

Temppujumppa yhdessä vanhemman kanssa

Niittykummun koulun liikuntasalissa (1. kerros) maanantaisin klo 18.10-18.50.

Jumpan tarkoitus on tarjota Tontunmäkeläisille lapsiperheille mahdollisuus tulla viettämään mukavaa aikaa muiden lapsiperheiden kanssa. Jumppa ei ole ohjattua toimintaa vaan tarkoitus on tehdä yhdessä lapsen kanssa omaan tahtiin temppurataa ja muuta. Salissa on siis välineitä ja mahdollisuus monenlaiseen. Huom! Lasta ei voi jättää temppuiluun yksin vaan mukana tulee olla vanhempi. Lapsia ei myöskään ole vakuutettu seuran toimesta, joka tulee huomioda. Jumppailu sopii pikkukoululaisille ja sitä nuoremmille.
Kehitämme toimintaa ja keksimme jatkossa lisää sisältöä palautteen perusteella. Jumppa on seuran jäsenille ilmainen ja muille 1 e per kerta (maksetaan paikan päällä tai tilille). Tervetuloa mukaan!

Jumppa, PERUUTETTU TOISTAISEKSI

Jumppa peruutettu toistaiseksi! Seura etsii uutta ohjaajaa

Niittykummun koulun liikuntasalissa (1. kerros) maanantaisin klo 18.00-19.00. 

Tunnilla annetaan liikkeille vaihtoehtoisia suoritustapoja, joten mukaan voi tulla kunnosta ja jumppakokemuksesta riippumatta. Tervetuloa mukaan myös miehet! Oma alusta mukaan. Kertamaksu 6€ / kerta, sarjaliput Tontunmäki-seuran jäsenille 25 € / 5 krt.

 

Aikuisten lentopallo

Aikuisten kuntolentopallo perjantaisin klo 19.30-21.00 Niittykummun koululla

Yhteyshenkilö: Tarja Kujanpää, puh. 050-4114517, email: tarja.kujanpaa1961 [at] gmail.com

Tontunmakiseuran liikuntavuorot