Seuran tapahtumakalenteri

Lataa iCal-tiedostona
Seuran syyskokous
01.10.2019, 18.00

Hyvä tontunmäkeläinen,

Tontunmäki-seura on yli 45 vuoden ajan valvonut viihtyisän ja turvallisen asuinalueemme etua ja ylläpitänyt yhteisöllistä kylähenkeä. Seura on mm. mahdollistanut monia uudistuksia alueen asukkaille ja pyörittänyt liikunta-aktiviteetteja.

Kaksi vuotta sitten nykyinen hallitus käynnisti seuran toiminnan uudelleen. Lisäsimme toimintaa mm. tonttuiltamien, hiihtotapahtuman ja siivouspäivän merkeissä sekä otimme aktiivisesti kantaa ympäröiviin kaavoitushankkeisiin turvaten omalta osaltamme kylämäistä yhteisöämme. Myös Espoon kaupunki on saatu mukaan tukemaan toimintaamme.

Nyt seuran hallitus tarvitsee kipeästi lisää voimia toiminnan jatkamiseen, sillä hallitusjäsenten vähenemisen myötä uhka seuran toiminnan lakkaamiseen on akuutti. Vetoamme Tontunmäen asukkaisiin ja pyydämme aktiivisuutta. Tule siis mukaan ja vaikuta asuinympäristöösi – voit ottaa osaa hakeutumalla hallitustyöhön tai ilmoittautumalla satunnaiseen apuun mm. tapahtumien järjestämisessä. 

Ilmoittaudu seuran vuosittaiseen syyskokoukseen 1.10 klo 18.00 Gallows Bird’ssä ja tule mukaan hauskaan seuraan sekä turvamaan yhdistyksen tulevaisuus!

Tontunmäki-seuran hallitus

 

Paikka:  Gallows Bird, kabinetti, Merituulentie 30
You must login to confirm your attendance.